melekkizim_00 Kızlar akıntım taytıma geçmişti sizce normal mı böyle geçmesi, cumartesi doktordaydım her şey normaldi
okuyor melekkizim_00 benim de hep akıntım oluyor ama hiç iç camasirimdan başka yere geçmedi. Kaç haftaliksiniz, su sızmış olmasın.
Boncugummmm melekkizim_00 bnm de birden su gbi akıntım olmuştu. Bnde korkmuştum suyu geldi sandım. İdrar yolu enfeksyonundan dolayı olmuştu. Doktora gt için rahatlar canm
Cellci melekkizim_00 geçer, benim geçiyor :) o yüzden tayt giyeceksem mutlaka günlük ped kullanıyorum
SerraveAnnesii 34+4 haftadayım. Benimde iç çamaşırım bir kaç kez ıslandı doktorum normal demişti. Son haftalar su gibi akıntı gelebilirmiş.
SerraveAnnesii melekkizim_00 Aynen benimde yorulunca olmuştu bu aralar da bazen geliyor yine ama kontrolde doktor bebeğin suyu da normal demişti
Algorab melekkizim_00 benim gecio son haftalarda özellikle camasirima da taytima da. Doğum yaklasinca akinti miktarı fazlalasio demek ki. Ama cok da tereddütte kaldiysaniz bi drunuza danışın
melekkizim_00 Algorab bizde 32 haftalığız cidden özellikle yorulunca olduğunu farkettim yani hareket halinde çok olunca
Gizgizgiz melekkizim_00 36 haftalığım hala oluyor her kadının bir değil bazılarının salgıları daha fazla oluyor