Mustafa_feride Kızlar 37+2 haftalığım sancım çok oldugu için hastaneye gittim nst de sancım çok çıktı açıklık 1 cm dedi ewe git dedi dogum sancısı falan dediler doğum yaparsan bebeğin küveze girer yazık dediler 36 haftadayken 2.600 Dü kilosu Bi sorunu yokdu küveze girer mi bekle iyice dedi
Kubrw Mustafa_feride girmiyor genelde canım haftada gayet iyi zaten hem bebeğinin gelişimine göre değişiyor Allah yardım etsin
tco Mustafa_feride yegenimde 37+5 te 2620 gram dogdu kuveze girmedi. Dogduktan bir gun sonra annesiyle taburcu oldular😊 sizin bebisinizde kuveze girmez insallah.
Esra16 Mustafa_feride 36.haftadan sonrası erken doğuma girmiyor dedi banada doktorum küveze gircegini sanmiyorum bende
Yesimmm93 Mustafa_feride neye göre direk küveze girer diyorlar ALLAH İçin ya nefret edıyırum şöyle insanlardan, doğsa bile rabbimin izniyle bişey olmaz skma güzel canını sen haftası falan çok güzel çiğerleride gelişmiştir zaten , bu arada bnde 37+3üm
Mustafa_feride Kubrw doktorumla görüşemedim gece olanlar ilgilendi agrn olursa gel dedi küveze giricem diye korkuyom gitmeye simdide
Sedna Haftası normal, bu haftalarda sanmıyorum küveze gireceğini. Bir süre evinde dinlen kendini yorma ve sürekli doktorunla iletişimde olup kendini kontrol et. Umarım sorunsuz doğurur sağlıkla kucaklarsın bebeğini.
Mustafa_feride Esra16 haftan erken daha şu bu dedi kendi doktrumu atamadılar baska doktor la konuştular
Mustafa_feride Yesimmm93 bide bana ciğer geliştirici iğne vurmadılar her an doğum olabilir ama tek nst ye koymayla küveze girer dendi
Yesimmm93 Mustafa_feride zaten bebek gelişimini tamamladı o yüzden vurmamışlardır belki,özelemi gidiyorsun devletemı
deletedmom209 Mustafa_feride 2 cm açıklıkla 2 haftadır dayanıyom ben sende dayanırsın canım ben daha 32 deyim senin haftan çook iyi
Ayse1608 Mustafa_feride Arkadaşım 35 haftalık 3 cm açıklık vardı Doğum yaptı ciğer geliştirici vurmadılar bebeğide küveze girmedi canım üzülme haftan iyi