Sureyya-A Hanımlar 13+2 yim bugün ikili taramaya girdim cinsiyet icin doktorum erkek büyük ihtimal dedi , size böyle denilip sonra cinsiyet değişimi yaşayan oldu mu 🥰
PrensS_annesi Sureyya-A 18. Haftaya kadar erkek denildi bak bu pipi diye gösterdiler, meğer bizi kandırmış 😂 18. Haftada prensesimin olacağını öğrendim ki öylede hissediyordum 🌸
Passion_ Sureyya-A özel de çok değişmiyor devlette değişen çok duydum doktoruna ve cihaza göre değişiyor anladığım kadarıyla
Sureyya-A PrensS_annesi bende hep erkek hissediyordum beni yanıltmadı doktorumuz ama emin olamıyorum henüz 🥰 sağlıkla doğsun kızınız 😻😻
mtl3005 PrensS_annesi Darısı başıma inşaallah o pipi sonra nereye kayboluyo acaba ya 😂bana da 18. Haftada erkek dedi doktor
Suzan955 Passion_ Ben fransadayım hastanede yapmadım ultrasonu başka yerde yaptım ama burda çok iyi doktora giden var ama yine yanılma olan cok var
Passion_ Suzan955 evet haklısınız kordon falan karışıyormuş bazen kısmet bu işler Allahım herkesin gönlünden geçeni nasip etsin 🙏🏼🙏🏼