Aysee_35 Hasretim16 38+3 de alacak doktor ama sanırım 3500 ü geçer gibime geliyor bebiş. Cünkü bir hafta öncesi 3200 idi kilosu
GoncaClk Gorkem97 kalcamda ve daha sonra göbeğimde sivilce tarzı yaralar oluştu sonra kaşıntı tabi kaşıntı ile yolundu sulu yara gbi oldu ama çok kasintim yoktu en son Dr gösterdim dedi kaşıntı varsa kanına bakalım karaciğer enzimlerim yüksek çıktı sonraki gün aç gittim safra asidime bakıldı oda yüksek çıkınca gebelik kolestazi dediler Dr hap verdi smdi izne ayrilmis bugün farklı bı Dr a gidicem oda dün telefinda 37 de sonlandiriyoruz dedi
GoncaClk Gorkem97 çok teşekkür ederim🌸galiba gecirmiyorlarmis canım yüz yüze bugün gorusebilcem doktorla hafta sonu öğrendim sonucu. Galiba erken tarihlerde hapla düşürmeye calisiyorlarmis zaten 37 artık normal ya bebek için riskli olabiliyormus açıkçası bende riske girip stres olmak istemiyorum hiç
Ikicocukluana Hasretim16 sancı durumuna göre kilosuna göre değişiyor canım arkadaşım bebeği zayıf diye 39 haftada sezaryan oldu ben ilkini 38+2 ikinciyi 38+1 oldu sancılarım 10 dakika da 1 e düşmüştü doktorum o yüzden daha fazla bekleyemedi
Ikicocukluana Hasretim16 tabi ilki 3500 ikinci 3 kilo 35 gr doğdu ama ikisininde kilosu düşük olsaydı sanırım yine doğum olurdu çünkü normal doğum sancılarım başlamıştı benim
Aysee_35 Hasretim16 ay hadi inş. İnan varya cok zor oluyormuş 37 ve sonrası. Şuan resmen zorlanıyorum oyle böyle degil. İlk 3 ay bile bu kadar zor geçmemişti benim.. Gerçkten 40 ına kadar duranlara Allah yardım etsin çok dua ediyorum resmen
Lulikli Hasretim16 benim ilk doğum doktorum 39+0 da alırız dedi. Ama sizin erken doğum riskiniz varmış muhtemelen 38de alır en geç
Hiram96 Hasretim16 ilk gebeliğimde 39+3 te 3.500kiloyla doğurdum kanala girmedi bebek ikinci gebeliğim 39 haftada sezeryan olucam yani gelecek ay
Hasretim16 Aysee_35 ay 40 a kadar beklenir mi 🤣😁😁 ben 35 i geçeyim doğurt artık beni doktor dicem resmen 🤣😁😁
Aysee_35 Hasretim16 valla çok fena.. Kacıncı haftadasın bilmiyorum ama resmen zorluyor. Ben şuan 38 de bile isyan modundayım elim ayagım kütük gibi oldu. Vajina ya saglam baskı yapıyor kafasıyla. Uyku desen unuttum resmen son üç dört haftadır. Hareket kabiliyetim sıfır halde. Yatakta Sagdan sola dönmeye korkar oldum. Asıl fragman 32 den sonra baslıyormuş gördüm. 3.trimester fena 😂