Görüyorum ki kusmadigi icin üzülen anneler var vallahi siz Allahin en sevdigi kulu olduğunuzu bilmediginiz icin boyle söylüyorsunuz🥲🥲
9+6 şuan. 4. Haftadan beri kusuyorum 5 kilo verdim, 2 kez acilden serum aldim. Yine ayni sekilde en basinda beri prillam kullaniyorum oga ragmen kusma devam asiri kusmadan yemek borusu tahrisi kaynakli önce midede asit kaçağı daha sonrada mide kanamasi meydana geldi. 2 yaşında 1 kizim var yatip uyuyup dinlenmek pek mümkün değil baz yapma şansım yok. Asla yemek kokusu kaldıramıyorum ama kizima her gun 2 3 cesit bisey yapmak icin uğraşıyorum sogani doğrayıp 1 saat kusup geri gelip devam ediyorum..
Ve siz kusmadiginiz bulantiniz olmadigi icin uzulmeyin ve aksine sukredin kesinlikle.
Yine ayni sekilde ilk gebeligimdede 9 ay dolu dolu dogum anina dek kustugim icin 14 kilo vermis aylarca hastanede yatmis sadece serumla beslenmis birisi olarak söylüyorum :)
momm12_
caglaolmeZ
Saka bi yana demem o ki her söz bi niyettir duaniz kabul olur sonra üzülen siz olursunuz Allahtan hayırlısını dileyin baska belirtiler olacak ielerde tekme hareket vs o sekildede hissedeceksiniz bebeginizi zaten🙏🙏🙏