Bussbusss Kızlar hastane çıkışı almak istiyorum öyle isim falan yazmasın ama cici bir şeyler olsun. Uygun fiyatlı önerilerinizi bekliyorum 🥰
Mervepera Bussbusss 2 tane 10 lu İnternetten oldu canım sayfa kapatti malesef Antalya’da bebek butigi idi. 1 tane daha 10 lu idil baby mammino mağazasından
zeytinkiz Bussbusss Eminönü havuzluhandan 10 lu set almıştım 125 TL falandı gecen sene mayıs ayında. Ama 3 ay giydi bebeğim resmen kalitesi kumaşı kesimi bedeni cok güzel cıktı. Kaldırdım hatta tertemiz. Bebeğim 3700 54 cm dogdu.
Sedaerbil Bussbusss civilde indirim var hastane cıkışlarında bn 8 sene öncede oglum için almıştm gecen gnde ikizlerim için aldm 250 den 150 ye düşmüştü
Karemela Bende e bebekde baktım indirim var ama kapıda ödeme yok sanırım kapıda ödemeli olan güvenilir sitelerden alışveriş yapan arkadaşlar yazarsa bizde faydalaniriz 😊
Miniktosbaa Karemela civil de kapıda ödeme var canım ürünleri de çok güzel kaliteli bir bak derim ben hep oradan alıyorum tavsiye ederim
Karemela Miniktosbaa civilde baktım canim ama belli bir fiyat sonra kabul etmedi mesela en fazla 175 TL kapıda ödeme çıktı ben 300 Tl ve üzeri alicaktim olmadı acaba benmi yapamadim
EsilaMiracAyazEren_Moms Bussbusss çiçeksepetinde indirim var ve setler çok güzel isimli isimsiz bir sürü model var ben isimli yaptırdım 228 tl ye 13 parça
Karemela E bebekde de indirim var ama ordada kapıda ödeme var sanip çok güzel şeyler sepete ekledim ve eklediğimle kaldım😅
Karemela Miniktosbaa Yok olmadı benmi yapamadim acaba kargoların ismi çıkıyor altında kart bilgileri yazıyor yada havale falan