Leylaelisa https://imgyukle.com/i/ownXGQ Kizlar bebegimde cok isilik var vucudunda her yerinde neden oldu bilmiyorum dikkatte ediyorum vucudunun her yeri boyle bebegimin bide sarilik var dediler bugun saglikocaginda yarin hastaneue goturcem sabahtan
maviananas Leylaelisa öpüyorsanız ondan olabilir veya kullandığınız deterjan alerji yapmış olabilir çok sıcaktan da olabilir
Durubebegim Leylaelisa yeni anneyim canım olsun önemli bişey değil bebek kilo almaya başlamış diyorlar bizde onun belirtisiymiş ☺️👍
Zeyno2016 Leylaelisa emziriyomusunuz belki siz tatlı şeylər çok yediniz o yüzdende ola bilir yinede doktorunuza sorun😊
hunilimom Leylaelisa evin içi çok sıcaksa üzeri çok kalınsa ondan olabilir öpülmekten olur hepimizin basına geliyor isilik
Leylaelisa Durubebegim ilk defa duydum bebeklerde genelde cok opunce veya sicaktan olur derlerde benim bebegin butun vucuduna yayildi pipisinde bile var yani
Leylaelisa hunilimom hepimizin basima grliyor biliyorum bebeklerde oluyor ama vucuduna baya yayildi pipisinde bile var yawrumun
Oznuraltan Leylaelisa sakallı babaları uzak tutun ☺️Lütfen şu güzel pamuk tenleri kıyafetleri üzerinden öpün.
Durubebegim Leylaelisa yani öpmekten olsaydı yanakta olurdu pipiye niye yayılsınki sıcaktan olabilir ama benim bildiğim kadarıyla bebek kilo almaya başlayınca vücut yağ depoluyor hafif minik minilk isilik şeklinde sivilceler çıkıyor
hunilimom Leylaelisa ondan da olmuş olabilir yıkanmadigi icin göbek bağını kapatıp yıkatabilirsin su gelmesin yeter
DemetF Leylaelisa bizdede hafif var cnm doktor kremler var bunun icin dedi gerk gormedi suyla temizleyin dus aldrin sik sik dedi Ben gulsuyuyla siliyorum iyi geliyor