UmutveAnnesii Kızlar Bugun doktora gittim normalde 30+4 deyiz doktor 32+2 ölçttü başı biraz iri dedi önden gidiyor dedi bu durumu yaşayan varmı normal doğumu zorlaştırır mı bu durum ve şuan 1900 kg dedi biraz fazla geldi sanki
Suzanne Bende bunu çok merak ediyorum bende 30. Haftadayım 10 gün önde iki doktora gittim en son gittiğim kilonu korumalısın normal doğum için dedi
Aynur47 UmutveAnnesii bana acil şeker yüklemesi yaptırmam gerektiğini söyledi iki gün sonra gidip yaptircam
UmutveAnnesii Aynur47 Bu haftalarda yapıyorlar mı ki ben yaptırmadım doktor sordu gerek duymadım dedim tamam dedi
Aynur47 UmutveAnnesii valla bana dedi.yaptır bende tamam dedim mecbur kabul ettim ARTIK bakalim yapiolarmis demekki yoksa neden istesin demi iyi bir doktor ilgilide baya
Hulya3456 UmutveAnnesii hayır ama artk baska doktor düşünüyorum 16 haftalık diyor cinsiyeti bile tahminen soyledi normalde 3 yada 3 buçuk da söyler 2 gün once gittim yuzdesi yüksek tahminde bulundu sonra yine 2 hafta sonra gel dedi
Aynur47 Hulya3456 kiz öyle özel doktorlar üç farkli özel.doktora gittim ikisi hep kiz dedi 28 haftaliga kadar 28 haftada baska özel doktor buldum erkek olduğunu öğrendim. Yani bide herşey pembe almistim