Durubebegim Kızlar akşama misafirim var ala balık yapıcam acaba yanına başka ne yapabilirim salata meze falanda olucak kafam karıştı 🤔
SamsonsMom Durubebegim Balığın yanına çorba olabilir kurubaklagil yemeklerinden olabilir, Ama yine piyaz tarzında barbunya gibi balık zaten tek başına yetebilecek bir yemek bence :)
Bebiscann Durubebegim kanka masallah misafirler bitmiyor haa😁 bende ye doğum yaptığımda böyleydim, valla balığın yanina sebzeli bir yemek yapabilirsin canım, çorba gider, balık zaten ana yemek buzluğa attığın sebzeler varsa yanına pişir canım
Durubebegim Bebiscann sorma kanka yaa valla misafir sezonu açıldı bende bu akşam amcamlar daha sonra arkadaşlar falan gelicek
Durubebegim Bebiscann mantar çorba salata brokoli salatası balık yeterli olurmu sence bende mercimek çorbasına zerdeçal yakıştırıyorum👍
Durubebegim ggkca brokoli salatası karnabaharlı havuçlu yapıcam gırın da elma dilimi patates mi yapayım acaba
Mucizebekliyorum2 Durubebegim balığın yanına fırında sebze güzel olur havuç tarator tarzı mezeler olur bir roka salatası bir de soğanlı bir salata olur