Silacinar Karnım sürekli toplanıyor ve sertleşiyor. Dün doktoruma sordum sürekli olması iyi bise değil dedi fitil yazdı. Ve sertlestiginde karnımı ellememem gerektiğini söyledi sizin bu konuda bilginiz var mı
Mucizem_211 Silacinar 29 haftadan beri kasılma yaşıyorum fitil ben ilk günden beri kullanıyorum 33 haftalık olduk en son 30 haftada gittim kasılma var dedim magnezyum verdi haftaya pazartesi kontrol var tekrar sorarım
211212g Silacinar 30 haftadan beri bendede sürekli oluyor ama doktorum normal dedi ben elimle okşuyorum düzeliyor yada uzanıyorum faln geciyor
Blge1 Silacinar bazen bendede oluyor sağa toplanıyor semsert oluyor sonra düzeliyor ama doktoruma hiç sormadım kötü birşeymi ki bu
-Aselimm- Bende de ara ara oluyor en son 30 haftayken gitmistim çarşamba kontrolum var bende bilmiyorum neden olduğunu burda bekleyim bilen vardır belki neden dokunma dedi ki acaba
Silacinar o1anneadayi bebeğin kendini doğuma hazırladığını doğum başlangıcı olabileceğini söyledi o kasilmada sadece sol tarafa dönmemiz gerekiyormuş kendiliğinden geçmesini beklicekmisiz bende tam anlamadım
o1anneadayi Silacinar aynen biliyorum dogum belirtisi o kasılmalar toplanmalar ama demekki dokunmamak gerekiyor daha ellemem
Busranurtopal Sürekli düzenli aralıklarla olması doğumun habercisi olduğu için sorun olarak görünüyor. Bende de cok oluyordu. Şimdi magnezyumu 2ye çıkardı doktorum. Progestan fitile basltti günde 1 ya da 2 kere oluyor artık