ayse96 Kan testim sıkıntılı çıktığı için renkli ultrasonda bakıldı herhangi bi sıkıntı çıkmadı ama doktor down sendromlu olabilir kan alıp yurtdışına gönderelim yada göbekten sıvı alalım dedi hiç birini kabul etmedim bu durumu yaşayan var mı ?
Deletedmom154 ayse96 bende 2li test sonucu down sendromu riski 3lu test sonucunda omirilik açıklığı var dendi. Bende fetal dna veya amniyosentez yaptırmadım.Detayli ultrosanda bi sorun çıkmadı çok şükür.
137085 ayse96 merhaba benimde ikili testim düşük riskte cıktı 553 tü sanırım perinatolog radyolog detaylı usg hepsini yaptırdım bedensel bir sıktımız yok ama %100 için amniyosentez dendi banada yaptırmadım ne gelirse allahtan rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin
Eslem_1 Deletedmom154 detaylı ultrasonda yüzde yüz bi problem varsa görünüyor mu kaçıncı haftada yaptırdınız
Deletedmom154 Eslem_1 testlerin sonucunda da baktirdim perinatolog,22 haftamda hem perinatolog hem radyolog gosterdim..Bi sorun olsa görürüz dediler bedensel anlamda
Eslem_1 Deletedmom154 peki radyoloji bölümünün cihazıyla perinatolog cihazı aynı mı? Farklı diyenlerde oldu da ben radyoloji uzmanına gideceğim ama ne fark var bilemiyorum kaç dak sürüyor 🌸
Eslem_1 Deletedmom154 yani cihazlar dışardan görsel olarak farklı gibi görünebilir ama içerik olarak aynı göreve hizmet ediyordur herhalde 😀
137085 Eslem_1 yok perinatolog 13 haftalıkken baktı ,22 haftalıkken radyolog,24 haftalıkkende gene cok uzman bir doktor detaylı ultrason yaptı