Gulcanozzz 11+4teyim sıvı kahverengi akıntım oluyor druma yazdım henüz dönmedi ve şuan covidim karantinadayım biyere de çıkamıyorum herhangi bir sorunum da yoktu başına gelenler var mı acaba kanama gibi de değil açık kavhe
Dacmnt Gulcanozzz Kahve ve kırmızı tonlarında olan akıntılar önemli demişti doktorum farkedersen bekleme gel demişti canım
Gulcanozzz Dacmnt kahve rengi oldu akıntı herhangi bir ağrı sancım yok zaten 1 haftadır da evdeyim ağır bir işte yapmadım üşüttüm biraz sadece veya mide bulantısı için bir kaç ilaç ve parol kullandım acaba onlardan mı hiç bilmiyorum
Dacmnt Gulcanozzz Yüreğinizi ferah tutmaya çalışın doktorunuz elbette dönüş yapacaktır ona göre hareket edersiniz Rabbim şafi ismiyle şifa nasip eylesin inşAllah canım 🌼
Elifvegul Bende de 3 hafta sürdü kahverengi akıntı. Doktor progestan ilacı kullanmamı söyledi. İlişki yasak, bol dinlenmek.
Sedagncglu Benimde başıma geldi doktor olabileceğini söyledi, yine dw düşük önleyici iğne ve pregestan hap versi 3 4 güne geçti çok şükür
Zeynep2461 Bendede açık kahverengi lekelenme oldu doktor progestab verdi günde 2 kez sabah akşam alttan yapmamı soyledi