Busramefe Arkadaslar 20+1 de serklaj oldum hiç bir belirti yokken detaylıda zorlamayla brlıkte açıklık göruldu rahim ağzı yetmezliği teşhisi konuldu rahim ağzı kısalığım 10 mm ken serklaj oldum şuan çok tedırgınım hersey heran degişebilir dıyor doktorum henuz hastanedeyım elim karnımda kalbim ağzımda gunün bıtmesını beklıyorum aynı vakayı yasayanlarla destekleşmek istiyorum neler önerebilirsiniz veya doğumu tamamlayanınız varmı olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacım var 🙏🏼😢 bu arada ankara dakı arkadasların şehir hastanesı önerısı varmı??
Funday35 Busramefe Bende serklajlıyım canım sana tavsiyem ayakta kalma ve bu süreci hep yatakta geçir bende 23 haftamdayım hamileliğimin başından beri yatırıyorum çok şükür bu günlere kadar geldik en önemlisi eğilmek iş yapmak olmamalı sürekli yat arada bir evin içinde dolaş inşallah vaktinde sağlıkla alırsın kucağına canım Allah’ın izniyle 🤲🏻☺️ Senin en azından farkedilmis benim ilk bebeğimde farkedilmedi ve kaybettim malesef dikis için çok geç kalınmıştı
papatya56 Busramefe 14 haftalıkken serklaj oldum 20 haftayakadar hep yattım 25 haftalık oldumkahvaltımı yemeğimi kendim yapıyorum temizlik yapmıyorum elimden geldikçe uzanıyorum kalkmıyorum
Busramefe Busramefe ilk bebek düşük olduktan snra zaten ikinci iççnnserklaj atılıyormuş yanı bundan snrakı doğumlar için gereklıymış artık ilk meleğinizi kaç haftada kaybettınız acaba
Funday35 Busramefe 22 haftalıktı canım eğer rahim ağzının açıldığı anlaşılsaydı serkalj yapılırdı denildi ama hastaneye gittiğimde 10cm açılmam vardı ve doğum başlamıştı
Busramefe Funday35 10 mm açıklık var suan rahim ağzımda serklaj olduktan sonra bu degerde kaldı ama agrı sancı kanama vs yok bekler mi dersiniz?
aasesa Serklajlıyım bende, çok şükür 36+ ya geldik bekliyoruz. Doktorunun sözünden çıkma, yat diyorsa mutlaka yat çünkü ayakta kaldıkça her geçen gün daha da zorluyor.
Busramefe aasesa doktorum normal kadın rahim ağzı gibi degil çok açıklık var diyor 10 12 mm suan açıklıgım sorumluluk almak istemıyor ben yatış istedim doğuma kadar ama bebek küçük oldugu için bu kdr yatışı kabul etmıycekler gibi 36 bizim için yeterli zaten oraya kadar gelebilsek keske bizde duanıza katın lutfen 🙏🏼🙏🏼