Ela6161 Arkadaslar daha 12.haftadayim asla uyuyamiyorum yorgunluktan ölsem de anca sabaha karsi uyuyorum tüm gün sarhoş gibi geciyor bir öneriniz varmi?
burcaktufenk Ela6161 bu bir süreç dayanmaya çalışın bende de aynısı oluyordu 26+4teyim şuan bazı geceler yine oluyor ama eskisi gibi değil yani bir zaman sonra inşallah düzeliyor
Selnboga Ela6161 Miğde bulantısı hapı kullanıyormusunuz?? Ben prilam kullanıyorum ve en büyük yan etkilerinden biri uykusuzluk muş 😔 10. Haftamdayım aynı sizin gibi geceleri hiç uyuyamıyorum acaba sebebi bu ilaç mı? Yoksa başka birşey mi çözemiyorum
Elisa06 Ela6161 Kuzum Allah yardımcın olsun şimdiden böyle ise işin zor en zoru 30 hafta da başlar çok zor nefes alamıyor insan asla mide yanması berbat artık ölmek istiyorum ben ağlıyorum artık bende 32+3 oldum
Ela6161 burcaktufenk yani bukadar erken olmasi sasirtti beni zaten cok hafif uykum olurdu simdi daha beter oldu. Tsk ederim
Ela6161 Selnboga hayir normal folik asit, magnesium, vitamin d kullanıyorum Bi an acaba tansiyonummz yüksek acaba diye düşündüm
Ela6161 Elisa06 mide problemi gelip gidiyor gebelikten önce de vardi malesef ama tüm hayatimi etkiliyor daha 12.hafta -.-
Ela6161 Elifvegul off off size de Allah kolaylik versin Çözüm bulursaniz banads önerirseniz sevinirim