ebr Yeni dogum yaptim ve bebegim i sık sık emziriyorum o yuzden yaralar meydana geldi ne yapmaliyim ?
Tase ebr Anne sütüde cok iyi geliyor canim sütünü biraz akit ve parmaginla biraz gögüs ucuna sür en iyi sey oymus dogal hemde
Burcu16 ebr dün doğurmuş bi arkadaşım ebesi doğurmadan 1 ay öncedeside dahil tahinin üstündeki yağı ayrı bi kaba koyup sürmesini istemiş bebeğide besliyormuş emZirirken canım aklında kalsın
Buenno ebr earth mama angel kullan iyi gelir bitkisel silmene yikamanada gerek yok ama ben siliyordum cnm
Yasemnmurat Bir buçuk ay önce kuzenim doğum yaptı çok şükür hiç göğüs yarası olmadı. Lansinohun göğüs ucu kremini kullandı sürekli. Ama sürekli sürdü doktoru bebeği emZirirken de sürebileceğini bebeğe hiç bir zararın olmayacağını söylemiş hatta. Ben de mutlaka onun gibi yaparım çünkü çok zor olsa gerek 😔
didemm ebr valla bende ise yaradi ne ilaclar kullandim gecmedi karbonatli su gecirdi bi dahada olmadi
Pembemsii Lansinohun göğüs ucu için kremi müthiş bi şey her emzirmeden sonra sür çocuk emsede bir şey olmuyo ama ben yinede silerdim bebeğim bir aylık ben o krem sayesinde rahat atlattım canım o dönemi dene bence...