Karahindiba Ben de gebeliğimin başından beri Necati beye gidiyorum. Çok memnunum abi gibi canım hocam 🌸 inşallah doğumuma da o denk gelir , sadece çok fazla talep var hiç boş kalmıyor odası
Zynpc zeeynepp19 birincisinde sezaryen olduğu için müslime ydi sanırım Dr un adı normalde Necati beye gidiyodm ama o gün yoktu
Mucizem26 Zynpc yok canim cuma 3 nst cekildim sancim cikti necati hoca pazartesi bidaha gel sen dedi 17sinde kesin dogumun ama ben yine pazartesi de gormek istiyorum dedi dogurmadim henuz😊
FatmaUnal Bende orda takipliyim ama riskli gebelikde benim kontrollerim haftaya dogum olcak ozt sezeryan gunu verilcek. Hayirlisiyla saglikla sihhatle kavusuruz inseAllah…
Mucizem26 Zynpc canim bugun son kontorole gittim 17sinde yatis ve dogumum olucak gamze yilmaz vardi doktor necati bey yoktu gamze hanimin gunuymus persembe o gircekmis covid testi icin carsamba yaptir dedi hocam refaktci icin gerek varmi dedim yok hayir hes kodu olmasi yeterli dedi
Zynpc Mucizem26 canım çok teşekkür ederim covis testi için kadın doğum acilemi gitcez acaba 17 sinde tam kaç haftalık oluyosunnbu arada ben 22 sinde 39+1 oluyorum
Mucizem26 Zynpc 39+0oluyorum canim aynen acilde yaptir dedi persembe sabahta kadin dogum acile gel anestezi kağıtları evraginla sabah 6 30 7 gibi gel bugun benim dogumum var de dedi carsmba gidicem acile sorucaz once esimle orda mi yoksa kadin dogum acildemi yapılıyor onu carsamba yazarim canim 😊