Cansupolen şehir hastanesınde dogum yaptım 3 ayı gectı hep necatı beye gıttım hayatımda yaptıgım en dogru karardı dıyebılırım . Normal dogum yaptım hasan bey nobetcıydı onunla tamamladık serüvenımızı cok güzeldi bebegımi kucagıma alana kadar sonrasında ufak aksilikler oldu dikişlerim acıldı yatış yapıldı ulaş bey vardı o zaman durumu mu anlattım ve dırek necatı hocaya ulastı ve direk geldi bın kere allah razı olsun dikişlerimi kendı özlem hanımla yenıden diktiler gerı odama cıkana kadar hep yanımdaydı bı abi baba gıbı yaklastı inanki hep eli başımdaydı hakkını nasıl öderım hiç bilmiyorum 2 ay boyunca her hafta kontrole gıttım her defasında aynı sevecenle yaklastı imkanınız olursa denk gelirse kesınlıkle necatı beyı tavsıye ederım. Hastanede mükemmel dogum anına kadar oda hiç boş kalmıyo sureklı kontrol için gelıyolar hal hatır soruyolar . Insanlar ilgi gormek için özeli tercıh edıyolar bende cok kararsız kalmıstım ama yaptıgım en dogru karardı şehir hastanesıni secmek . Özele verecegim parayla kızımın ıhtıyaclarını giderdim ☺️ Saglıkla kucagınıza alın ınsallah ♥️