HilLllyyy Kilot bez kullanışlı olmaz diye düşünüyorum Orkid tarzı bişey istiyorum ama ne alcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz deneyimli hanımlar
Deletedmom623737 HilLllyyy Neden kullanışlı olmasın ki herkes Depend tercih ediyor kullananlar hep mennun bende ondan aldım
Seymaben HilLllyyy bence bi paket depend al yinede tabi lohusa pedide orkid tarzi oluyor denersin hangisi rahat olursa onu kullanirsin belkide ped takarken cok zorlanicaksin bilemezsinki😘
Miiiii HilLllyyy ilk dogumumda orkid gece ekstra almıştım gayet rahay ettim ikinciye gebeyim yine orkid kullanirim diye dusunuyorum depend o siralar arastirmadim gormedim kullanmadim simdide zaten memnun kalmıştım orkidden yine onu alcam
aksu5334 HilLllyyy ben ilk doğumumda depend falan almadım. Normal meshane pedi var canpedin orkid gibi. Ondan almıştım ama kanamam çok az olduğu için onu da boşuna almışım. Bu defa orkidin en büyük boyunu aldım.
Hilalbasak HilLllyyy sezeryan dogum yaptim uzun orkidlerden kullandim depende hic gerek yoktu iyiki almamisim cunku kanamam cok olmadi
alcang HilLllyyy ben iki doğumda da depend kullandım. Çok rahat bence. Ped kullanabilmek için iç çamaşırı da giymeniz gerekecek yaranın üstüne denk gelip can acıtabilir
Ikicocukluana HilLllyyy depend iyiki almışım ped ilk bir hafta idare etmez seni 12 gün önce doğum yaptım 6 gün kullandım hem aşırı rahat