selimervea meltemkumsal16 10. Gün sonucumda yeterli dnaya ulaşamadıklarını tekrar kan vermem gerektiğini söylediler verdim cuma günü perşembe günü akşam 6 da çıkmıştı sonucum
iremss meltemkumsal16 9. Gün sonuç gelmişti canm ara bilgi al ya da doktora sor bnm sonuç doktora gelmşti doktor beni aramıştı
meltemkumsal16 meltemkumsal16 uzamı Sureyya-22 uzamış süreç yeniden kan alinacakmis bir 16 gün daha 🥺
meltemkumsal16 selimervea genoks firmasına mi vermiştiniz benimde çıkmamış yeniden vericem 2. Ye verdikten 5 gün sonra sonuclandi ozaman
meltemkumsal16 Sureyya-22 Sureyya-22 3900 e yaptırdım ben genoks firmasına 21 ocakta vermiştim kanı sonucu henüz gelmedi
Sureyya-22 meltemkumsal16 teşekkürler 🙏 inşallah güzel sonuçlar alırsınız ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🌸
Sureyya-22 meltemkumsal16 canım içini ferah tut sürekli bunun üzerine düşünme dua et bol bol ve pozitif ol inşallah güzel haberler alacaksın 💐 Rabbim hepimize miniklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
selimervea meltemkumsal16 Cuma günü verdim akşam 4-5 gibi bir sonraki perşembe günü 6 da çıktı. 4 iş gününde çıkmış oldu yani
selimervea meltemkumsal16 inşallah canım 2. Kanlara öncelik veriliyor büyük ihtimal 4-5 güne çıkar hemen
meltemkumsal16 selimervea gerçekten içimi cok rahatlattın cok tesekkur ederim hersey gönlünce olsun seninde sağlıkla insallah ♥️🥰🙏
meltemkumsal16 Sureyya-22 çok zor 🤧 ama insallah atlaticaz dua edin bize çok teşekkür ederim destekleriniz için insallah hepimiz kucağımıza aliriz sağlıklı bir şekilde Anne olmak böyle bir şeymiş daha ilk gebeligimden çok iyi anladım 🙏🌺