Hayalimiz 37+6 günlük hamileyim . İlk günden beri piyasada olan pahalı ürünleri kullandım asla ihmal etmedim nemlendirdim vücudumu ama son ay 34 ten sonra çatlamaya başladım şuan harita oldum resmen ... Tamam bebeğim sağlıklı olsun evet en önemlisi bu ama normalde kendine çok baksan vücudunu seven bikini giyen takıntılı bayanım 20 kilo aldım ve çatladımmalesef😔Araştryrm bir aydır lazer krem ne varsa sayfalara baktım kafam iyice karıştı Doğum yapayım son günlerim sağlıkla bebeğimi alayım kucağıma sonra tek sorunçatlak 😈😔😤bilinen etkili çözüm önerileri nelerdir ??
Zhrnc Hayalimiz canım 39 oldum bugün catlagımın olduğunu gördüm yeni olmuş daha bi iki günlük Oturup aglıcaktım nerdeyse eşim tamam üzülme tedavi yolunu ararız falan dedi Şu ana kadar sıfır çatlakla gelip son anlarda çatlamakta berbat birşey :/
Ayseenurr Hayalimiz Benımde göbekgımde olucagına Popomun yanakları catlamış 😂 sankı cok kloluluyum da 😌 tamam 12klo aldm ama 56kloyum. Normalım bence ama olunca oluyor artk Evladım İçin deger 🙏
Baysal09 Hayalimiz ne kullanırsan kullan çatlıcak oldumu çatlıyor. Ben o kremlerin falan bi işe yaradığını hiç düşünmüyorum
deletedmom209 Hayalimiz bende bu gün ilk çatladığımı oluşturdum göbeğimde piercing vardı hamile kalınca 3. Ay çıkarttım ama yeri duruyodu büyüdü büyüdü şimdi çatlamış çok üzüldüm
KaderGlserinOk Bende 36 da bi kere de çatladım o kadar seviniyordum hiç çatlamadım diye 2 Hafta oldu artıkça artıyor 😏🤦🏼♀️
Zulal09 Sizin yine son haftalar olmuş biz 28 haftalık olduk bacaklarımda çatlaklar var baya 🤦🏼♀️ Bende çok üzülüyorum ama yapacak hiçbişey yok 🙄
Buketnar Hayalimiz canım bende 34 ten sonra çatladım , aynı senin gibiyim bende 🙄 striort diye bir çatlak tedavisi var 3 seansta yüzde 90 na varan sonuçlar elde ediliyormuş . Bir araştır istersen . Bende o tedaviyi deneyeceğim . Gerçekten çok başarılı ☺️ Biraz seans ücretleri pahalı ama değer bence 👀😉
Hayalimiz Buketnar kesinlikle zaten yaptrcam araştırıyorum yer şuan sağsağlim kucağima alayım yavrumu da önce 🙏🏻
Busraaa0 Hayalimiz sizin iyimiş ben 24 de başladım çatlamaya göbeğime baktıkça morelim bozuluyo 😢 eşim yaptırırız korkma diyo ama tedavi yok ki