meltemkumsal16 Yesilim23 bende öyle allahtan esim vardiyalı bu hafta yemek yapmıyorum kendim de istediğimi yiyorum soğan kokusu bile duymak beni rahatsız ediyorr🥺
Deletedmom73711 Yesilim23 Geçen akşam yemek yaptım ama uzun bir süre son yemek olarak kalacak sanırım, mide bulantısı-koku hassasiyeti tamamen bitmiş durumdayım değil yemek yapmak mutfağı toplamak bile içimi kaldırıyor. Ben elendim siz devam edin.😂🤮
Ogretmen1anne Yesilim23 Fırında makarna, çorba salata yapıcam tamam yeter 😅 çalışan ve hamile bir kadın için çok bile 😂
Yesilim23 meltemkumsal16 soğan kokusundan bende tiksindim komşularn soğan kokusu geliyor zor tutuyorm kendimi 🤢
Yesilim23 Deletedmom73711 mide bulantısımı 🤢 Allah yardımcın olsn canm şuan 18.haftamdayım yeni gecti benimm bulantılarm ama ilk zamanlar evden mutfaktan soğudum resmen 3ay buzdolabının kapağını acamadım
Deletedmom623737 Deletedmom73711 Kaç haftalıksın canım benim gebeliğim çok rahat geçti hiç bir şeyden tiksinmedim 36 haftadayım şimdi geldi buldu beni son günlerimde üç gündür mutfaga girmek bile istemiyorum
Deletedmom73711 Yesilim23 Gözün aydın kurtulmuşsun aman bir daha miden hiç bulanmasın inşAllah, benim de git gide yoğunlaşıyor bu günler hemen geçsin istiyorum.😔
Zeynepgl Yesilim23 Çok teşekkür ederim canımm 🤩🤩 böyle söyleyince tuhaf oluyorum can çeker diye beraber olabilseydi keşke 😍🙏🏻
Deletedmom73711 Deletedmom623737 Ben daha 6+5im, ilk haftalar midem delik gibi öyle bir iştahım vardı ki herkes bana senin miden bulanmaz diyordu şimdi iki lokma yiyemiyorum.😩 Senin az kalmış Allah’tan, eşin kendi kendine idare etmeye çalışsın zorlama kendini.🥺
Deletedmom623737 Deletedmom73711 Off inşallah seninkide çok uzun sürmez canım 😕😕 Dün ıspanak yaptım kusacaktım yemin ederim çok garip kahvaltılık olsun atıştırmalık bir şey olsun onlardan tiksinti gelmedi ama aksam yemeği yapmak istemiyorum aşırı midemi bulandırıyor yemek yapmak 😔😔
Deletedmom73711 Deletedmom623737 Kıyamam ya çok iyi anlıyorum gerçekten ben kahvaltı bile yapamıyorum, kraker-ekmek midemi bastırmaya çalışıyorum bakalım ne kadar sürecek.🤷🏻♀️
star3star Deletedmom623737 aynı bende sizin gibiyim sabah kahvaltımı çok güzel yapabiliyorum hiç tiksinmiyorum güzel yiyiorum ama akşam 6 dan snra bişey kesinlikle yiyemiyorum kusturmuyo ama boğazımda düğümleniyo sanki.oyuzden ben 4 gibi yemeğimi yiyip aksam kuru yemiş meyve yoğurt gibi besinlerle besleniyorum
Eda_Esen Yesilim23 Bnm kocam bugün yok sabah yemedim yumurta akşama oğlumla bana omlet yapacam … fikir olsun dün fırında patates döküm tava da köfte yapmıştım … yarın da fırın da sebzeli tavuk göğsü yapacam yanına da pilav yaparım …
Deletedmom623737 star3star Gerçekten çok kötü ya hiç böyle olcagını tahmin etmedim heleki son zamanlarda bende sabah kahvaltı öglen meyve felan aksam aclıktan ölmemek için yine kahvaltı 🤭 günde iki ögün kahvaltı yapar oldum 😔😔