Seyma_ck Diktas Bilge hastanesi çok güvenilir bir hastane değildir Sakarya da çok mecbur kalmadıkça tercih edilmez.Sahibi genelde silahlı mafya vakalarını kabul edip üstünü örten biri olarak bilinir
Sevval4 ikicocukmeselesi benim ilk doğumumdu devlette doğum yaptım çokta memnun kaldım dört dörtlüktü herşey çok korkarak gittim olumsuz yorumlarda doğrultusunda ama Allah razı olsun çok rahat temiz ve güzeldi. Sezeryan Oldum belden uyuşturma ile iğne vurulduktan sonra panikle baygınlık geçiriyor gibi oldum doğum boyunca rahat olmam için ellerinden geleni yaptılar gerçekten bebişimi hemen verdiler yanıma sonrasında herşeyiyle ilgilendiler 🙏 yine olsa yine devlete giderim asla o paraları özele vermem aynı hizmeti veriyorlar
Uzay1907 Bilge ve beyhekimi önermem, bilge karanlık işler hastanesidir, beyhekim eski ve kötü yönetimiyle bilinir. Medar veya adatıp diyeceğim ancak adatıpın da sgklıysanız bekleme kayıt alanı aşırı kalabalık
bsnrd 18gun önce sezeryan yaptım ben çok memnun ayrıldım.sanci odası tek kisilikti.normal oda da iki kisilikti iki gün kaldm.bence sadece şans 🙂
Sevval4 Melekprenses Melekprenses Melekprenses Evet ameliyat öncesi taktılar 15 dakikaya yakın mücadele verdim resmen takarken pes edeceklerdi benim için en zor kısımdı 3-4 hemşire yanındaydı o esnada açıkçası kişiden kişiye acı hissi değişmekte tabi