Meriz Kizlar bebeğim 8 günlük. Az once bezini degiseyim derken gobek baginin düştüğünü gördüm tam sevindim derken hafif sari gibi bir akintisi vardi nemli gibi acikta tuttukca kurur gibi oldu normal mi o denli bir islakligin? Birsey sürmeme gerek var mi? Öylece kendiliginden kurur mu?
Neslisss Göbek bağı bakimi için eczanelerde sprey oluyo bilmiyorum kullandınız mı göbek bağına bakım yapılıyo düşmeden de ama düşmüş mendil koyun bence çünkü sıvı gelebiliyor dediginiz gibi tamamen iyileşene kadar bakımına devam etmelisiniz
Meriz Neslisss alkool karışımı yapmıştı doktor eşim yaptı da karışımı ama düştükten sonra kullanin demedi. Bu saatte aramıyorum da ayıp olur diye. Bez denk gelmicek şekilde bağladım altını sabah ararım doktoru.
bebekkaradag Meriz Nöbetçi eczanesen temin edebilirsiniz, durumu anlatırsanız onlar uygun ilacı verecektir.
Ebrar34 Benim kızımın da dün düştü ama içinde hala biraz daha var hafif kanama ve dediğin gibi sarı akıntısı var bakımını yapman lazım dedi eczaneden solüsyon al dedi sprey aldık onu başladım şimdi daha yeni geldik hastaneden 5 gün verdi düşmezse çocuk cerrahisinde gidip yaktırıcaz ama sizin et kalmadıysa tamamen düştüyse sadece dikkat etseniz yeterli bize o bölgeye pamuklu ağız mendillerinden koy dedi sizde öyle yapın yarına kadar bence en azından sarı akıntı mikrop kapmaz
seymen Ben bşr şey yapmadım düştükten sonra ama doktorum kurusun 2 gün yıkamayın bebeği demişti. Sağlık ocağında da hafif kanama olabilir ama bozuk para büyüklüğünde olursa mutlaka doktora gitmelisin demişlerdi.
Meriz Teşekkür ederim kızlar hiçbir şey surmeddn bezi denk gelmicek sekilde bagladim altini zibini az once baktim kurumuş cok sukur