Patito__ Nazendehanim evet kadin dogmcu ama baya bilgili detayci zaten erkenden ognemek bnm icin dha dogru olcani soledi hem ilaclrm degiscek kan sulandiri verck vsvs bn en iisi ogrenir ogrenmez perinatolojiyede giderm Tesekkur ederim
HafsaMeyra Zumrutkb 15+4 şimdilik sıkıntı yok yoğun biraz kafası dolu bi doktor sanki hatta bugün kontrolümüz vardı ☺️
Zumrutkb HafsaMeyra evet dimi😄 ben de 12 den beri gidiyorum 2 kez yatırıldım da. Riskten dolayı tedbirli gitti hep memnun kaldım çok şükür umarım dogum da öyle gecer
yaseminbirinci Gulsumelif kötü yorumlar nelerdi? Gebe okulu online eğitim veriyor her ay şubat ayı başladı isterseniz mart ayında başlayabilirsiniz zoom üzerinden yapılıyor.
Gulsumelif yaseminbirinci Üstte var yorum omurilike ve hidrosefali varmış bebeğinde Alev hoca her şey çok guzel diyormuş ama başka doktora gitmiş bebeğini almışlar gibi yazmış bir arkadaş
findiklibadem HZE merhaba detaylı ultrasondan memnun kaldınız mı acaba fiyat neydi cihan çetin için yani konuşarak anlatıyor mu iyi mi