Gulsumelif Nazendehanim Sarıyer Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çayırbaşı binası perinat. Alev Atış Aydın efsane ilgileniyor 👌 Randevu bulabilirsen gitmeni şiddetle tavsiye ederim
[silindi] Nazendehanim prof aytül çorbacığlu Asıl yeri şişlide perşembe günleri de bahçeşehir mc kliniğe geliyo
MeyraRana Nazendehanim Ümraniye araştırmada murat muhçu Ayşegül özel ikiside mükemmel bi doktor hani hastalarının üzerine titriyorlar resmen bebeğini ve seni senden daha çok düşünüyor sanki diyebilirim.
Gamu2105 Maddi açıdan sıkıntınız yoksa özel hastane olarak Acıbadem Kozyatağı Başak Baksu isimli doktor u duymuştum, devlet olarak Zeynep Kamil perinatoloji bölümü detaylı takip ediyor
Gzm23 Nazendehanim Rica ederim canım benim çok iyidir Ben ona gittim bir defa haftaya yine gideceğim 🌸🌸🌸
Nazendehanim Gzm23 gittiğiniz doktor olması şu benim için daha + , ben gebe değilim sonuçlarını göstermek için gitmek istiyorum 2 düşüğüm var bilgi almak vs
Gzm23 Nazendehanim canım çok iyi ilgilenir buradaki bir arkadaş şişli etfal hamidye eğitim ve araştırma hastanesi alev atış aydın demiş ama Ben ona gittim çok ilgili ama bana ilaç Verdi ciddi bir ilaç ama kullanmadım sevim hanıma gittim dedi bu ilacı kullnmana gerek yok
Gzm23 Gulsumelif canım çok ilgili bende gittim ama ilaç konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı kullnmasam da olur olan ciddi bir ilacı istersen kullan dedi 🙄
ArasAsya Gulsumelif ben alev hanımı asla tavsiye etmiyorum bebeğimde ciddi derecede omirilik açıklığı ve beyinde hidrosefali olmasına ragmen mükemmel iskelet yapısı var demisti bisey bildiği yok. Yüksek sesle konusup duruyo.. benim önericeğim perinatolog. Ali ekiz özel muayene ile bakıyo. Devlettede bağcılar eğitim araştırma serdar Kaya
Nazendehanim Gzm23 gebe kaldıktan sonra mi bu doktora gittiniz perinatolog tercihiniz düşükle mi ilgili farklı bir tercih mi
Gulsumelif Gzm23 Bu ilaç konuları doktordan doktora değişiyor ya bende anlayamıyorum birinin kullan dediğini diğeri içme diyor ama çok hiperaktif oranın patronu gibi resmen 🤷♀️
Gulsumelif Gzm23 ilacıniz neydi peki alev hoca neden verdi diğer doktor kullanma dedi tekrar sordunuz mu
Gzm23 Nazendehanim detaylı ultrason haftası oluyor Yaa onun için gitmiştim tansiyon sorunum çıktı tekar gidiyorum
yaseminbirinci Hamidiye Etfal - Prof.Dr. Alev Atış Aydın. Hiçbir ücret ödemeden muayene olabilirsiniz. Doktoru övmeye kelimeler yetersiz kalır. 🌸🌸🌸