GkeGven Kızımın hiç gelmeye niyeti yok galıba 🙈 Ne agrı sancı su nişan hiç birsey yok🙈 Bugun nstye gırdık hep 0mı cıkar agrı 😅
AyeHakanKrk GkeGven ya ben de 39 haftalığım 38 de 1 cm di açıklığım . Sadece bı yerdetoplanıyor çok sık asagıbaskı yapıyor ben de de başka belirti yok
Ayshe320 GkeGven 39+1 hergün belim karnım agrıo sag tarafıma toplanıor bacak aramdaki kemikler çok sızlıyor dogurmakkkk istiorumm artıkk 6 günüm kaldııı 😩😊🙏
Saadetdemirkan GkeGven Bende sizle aynı gundeyim ce çok agrili sancili kasilmali krampli geçiyor 😥😢😭 ama yine gelmiyor yine gelmiyor bence öyle daha güzel en azından ağrı sanci olmuyor tek bir gün olacak ve o günde doğacak belki 🙏
GkeGven AyeHakanKrk AyeHakanKrk Bu bebısler ınatcı cıktı gelmek ıstemıyolar hıc😂 Bende hıc agrı yok anlamadım gıtı vala 🙈
GkeGven Saadetdemirkan Bende oyle dusunuyorum.Agrı olunca sancı oluncada hemen gelmıyolar sonucta sanslıuım o bakımdan galıba🙈 Son uykularımı uyuyorum rahat rahay belkıde 😊 Gecmıs olsun tatlım ınsallah hepsı agrıların gecıcek birgun
Babytmr 39+2 yim bende akşamları düzensiz giren ağrı hariç bi düzene girmedi maalesef. Kasıklarımda taşıyomuş gibi hissediyorum bebeğimi ama tık yok 😬🙏 bide belirti olarak beyaz akıntım çoğaldı okdr. İnşallah bgn yarın doğururuz artık bu sıcaklarda kızlar🐣🤗