Kralice39 Evet kizlar cuma günü hastaneye yatışım yapılacak doktr suni sanciyi tavsiye etmiyoruz rahimden fitil gibi bsy vereceklermis dogum 3 günü bulabiliyormuş benm için dua edin kizlar son gülerim artık şafak bitti az kaldı kizimiza kavuşmaya 🙏
Moco_44 Kralice39 sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim. Bende 5 haftalıgım hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız🤲🏻🤲🏻
Kralice39 Moco_44 cabuk geçiyor zaman canm benmde dha dün gibi hüngür hüngür aglayarak öğrenmiştim 3 haftaliktik smdi kocaman olduk teyzesi rabbim kucagimiza almayi nasip etsin 🤲
Moco_44 Kralice39 yaaaa neeee güzell🥰 Rabbim size acısını göstermesin. Ben daha ne keseyi ne kalp atışını duydum biraz endişeliyim herşey Allahtan. Şubat 16 da randevum bakalım artık🤲🏻
Kralice39 Moco_44 benmde gec belli olmuştu cnm sknti yapma doktr olumsuz bsy derse doktru degstr benim 3. Doktrum bu bak özele gidiyodum esim poztf temaslym diye beni kabul etmedi özel smdi devlete gidiyorum .. yapck bsy yok sağlıkla kucagima alaym daha bsy istemem rabbimden o güzel günleri göstersin hepimize 🤲🙏