catidaki_kedi Anlayan arkadaşlar bakabilir misiniz yaş riskim de filan bi sorunumuz yoktur inşallah 🌺 https://imgyukle.com/i/of6gIh
Boniboncuk catidaki_kedi canım ultrasonda doktor bişey demedimi burun kemiğiyle ilgili Buraya bilinmiyor yazılmış
Kubos01 catidaki_kedi canım sonuçlarımız benzer benimde yaş 661/1 çıktı çok korktum 4 doktora sordum asla sorun drğil yaş diğer değerler çok iyi ve ultrasyon çok önemli burun kemiği görüldü mü ense kalınlığı falan
Beyza11122 catidaki_kedi anlayamadigim için yardımcı olamıyorum kusura bakma peki şey sorucam sonuçlara nerden ulaştınız bende yaptirdim özel hastanede ama sonuçlarimi doktorum arayıp söyledi ama ben bu şekilde nerden gorebilirim
Dereli78 Grafikten anlamıyorum ama benimde bir hafta önce test sonucum orta riskli çıktı yaşım 31. 3 lü tarama testi yapalım dedi doktor yüreğim ağzımda 24 şubatı bekliyorum.
catidaki_kedi Dereli78 bende 33 olcam. Bu yüzden tedirginim baktım baktım ama bişey anlamadım. İnşallah sizin bizim de de kötü bişeyimiz çıkmaz. Yaptırsak bi türlü yaptırmasak bi türlü 🤦🏼♀️
catidaki_kedi Boniboncuk evet usg de bi sorun yok demişti. Ama yaşımdan dolayı biraz tedirgindim. 33 olcam çokta değil aslında ama çevre faktörü varya hani bi kafama takıldı o yüzden
Dereli78 catidaki_kedi amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrularımızı
mirage333 catidaki_kedi bende 32 yaşındayım doktorum yaşin genc daha dedi. 40 uzerinde risk yüksek oluyormuş sanırim
Boniboncuk catidaki_kedi yaştan dolayı risk çok yüksek çıkmamış bence sadece burun kemiği bilinmiyor yazan kısmı anlayamadım
Saelif catidaki_kedi 29 yasindayim bendede yaş riski cikdi 😔 ama allaha emanet saglikli gelsin yavrularimiz 🤲
catidaki_kedi Kubos01 evet canım . Testi verdiğim gün bakıldı. Ve usg de bi sorun çıkmadı çok şükür ama bu grafikten hiç anlamıyorum. Sadece yaşa takıldım diğerler alt değerde yazıyordu bi onu anlayabildim
Dereli78 Kubos01 eşimin işleri dolayısıyla sonuçları gidip alamadım telefonla konuştuk doktorla gelince alırsın dedi bilmiyorum sonuçları sadece orta riskli birşey varda diyemem yokta diyemem dedi.
catidaki_kedi Boniboncuk doktorum hastane değişti. Geçen hafta aradık durduk hastaneyi de labaratuvar dan bi bayan saolsun ben yollarım çıkınca dedi oda bu şekilde yolladı. Çıktı alınmadığı için mi yazmıyor acaba bilemiyorum ki. Bende doktoruma yolladım da henüz dönmedi
Boniboncuk catidaki_kedi anladım ama kendisi sorun yok demiş zaten yoktur o zaman Sağlıkla alın kucagınıza😇
catidaki_kedi Saelif rabbim korusun hepsini. Bişey olmaz inşallah bu yaşlarda risk de ne bilim. İnsanı tedirgin ediyorlar. İnşallah hayırla sağlıkla kavuşcaz canım yavrularımıza ♥️