Fatma4495 Kızlar ne durumdasınız bende mide berbat ve hafif halsizlikle devam umarım 3. ayda kesilenlerden olur mide sorunları.
benimmdunyamm Fatma4495 10 haftadayim kusmam kesildi ama sabahları ve gece yine mide bulantım oluyor ara ara geliyor koku hassasiyetim hala var
Babysharkdutdutdut Fatma4495 mide bulantısından muzdariptim bende prilami 4dw çıkarınca rahatladım biraz daha. Dört gözle cinsiyeti bekliyorum sanki ondan sonra hamile olduğumu daha bilinçli hissedecekmisim gibime geliyor
Mavidunyamm Fatma4495 7+1 den selam 🤩 doğum Eylül sonu görünüyor insallh bir aksilik olmazsa 😍 zaman nasıl geçecek 😖
Hilal2266 Bu hafta arada mide bulantısı var sancılar hiç yok denecek kadar azaldı. İnşallah tamamen biter mide bulantısı
Leylasiva21 Fatma4495 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama 25 haftalik hamileyim daha rahat günüm geçmedi ☺️
Fatma4495 benimmdunyamm ay Allah yardımcımız olsun bende acaba kussam rahatlar mıyım diyorum ama kusma halinden sonra günlerce halsiz olurdum normal zamanda geri korkuyorum
Fatma-onal Fatma4495 fasulye olduk bizde 🤰🌼 ama mide bulantısından ve kusmadan normal hayata dönemez oldum hem zofer hem prilam kullanıyorum inşallah bu ay içinde kesilir
benimmdunyamm Fatma-onal prilam Dr kullanıyorum bir faydasını görmedim şuan 10 haftalık oldum kusma geçti bulantı hala var