fskzkya Kızlar ben cuma günü doktora gittim alttan muayene oldum 3 gündür aşırı derecede akıntım var neden olabilir bu acaba ?
Mom545441 fskzkya adetinize kaç gün var akıntı nasıl bişey benim 9 günüm var çok yoğun akıntı var şeffaf
msjsa fskzkya bende de aynısı regl bitdikden sonra akıntı var kahve rengi açıg şefaf gibi kiç bitmiyo bende yeni evliyim ayda 2keç oluyor bitikden sonra akıntılar başllyor bilginiz varmı
Hasmeftun fskzkya çok yanlış alttan muayene hamileliğinin son zamanlarında alttan muayene edilir diye biliyorum
Mom545441 fskzkya bende 6 ay olacak evliyim fakat ultrasonda muayene olmuştum alttan olmadım o da bebek planlıyorum dedim ultrasonda baktı sorun olmadığını söyledi folik asit verdi kullanıyorum
Hasmeftun fskzkya benim bildiğim eğer çok tehlikli bir durum olmadığı müddetçe alttan muayene yapılmaz 37.haftadan sonra çatı muayenesi yapılır
fskzkya Hasmeftun evet esimde bende cok istiyoruz Rabbim nasip ederse insallah. 🤲🏻🥰Ama daha vakit var diyip kendimi strese sokmak istemiyorum 5 ay oldu evleneli
Hasmeftun fskzkya Ooo çok erken olur tabi 🥰 stres yapıp kafana takma kafaya takınca ipler kopar hem çok yenisiniz bende 6 aydır evliyim 5 buçuk aylık hamileyim hemen olsun istemezdim Nasıp allah şimdi verdi seninde vaktin var Herşey gönlünüzce olsun inşallah😍
fskzkya Hasmeftun yaa ne guzelll insallah bana da nasip olur Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinn ♥️♥️
Hasmeftun fskzkya Amin ecmain💞 abimin düğünü benden 2ay sonra oldu onlarda çok istiyorlar ama yengemde idrarda enfeksiyon olduğu için olmuyor ilaç kullanıyor sende de idrarda yanma sızı varsa doktora görün