Hasmeftun Zanaservan Eşimle hastaneye ayrtintili ultrason için gittik neredeyse oraya gelenler benimle aynı haftadalar eşim diyor ki sen mi normalsin onlar mi normal niye hiç karnın yok😅 dedim ki napayım😂
Zanaservan Hasmeftun 😁söyle ben normalim onlar değişik valla bu 5. Yada 6. Ayına gelirse ben ne yapacam 😔
makbule17 Lgel 12+4 üm baya var karnım 2. gebeliğim ilk doğumumdan kalan az bi göbeğim vardı ikisi birleşince baya çıktı
Zuhreayca Kız ben 7. Aya girdim göbek namına bişe yok krnım dümdüz bende çıksın diye dua ediyorum 😂😂😂
gizzzy35 Lgel 18 haftalıkken çıkmaya başladı. Hala çok büyük değil 27 haftalık oldum 😌 Top gibi bir karnım var. Ama bu haftadan sonra büyür diyorlar 😌
Babysharkdutdutdut Lgel Bizde 10 haftalık olacağız göbeğim çıktı ama bebek değil göbek🥲 bulantimi bastırdım diye çok ekmek yiyorum ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum 🥲
Nehir-Poyraz Lgel kız benimde öyle valla hemen çıktı ben eylülde kürtaj oldum oda 2aylıktı ondada çıkmıştı şimdi 10 haftalık göbeğim maşallah 🤣
Lgel Hasmeftun ya işte fotograf yükle yaz googleye sonra resim çek yükle kopyala gel buraya yapistur 🤣🤣