Halide_70 Nst’de ufak çaplı sancılarım sonucu, doktor artık yemek ve tuvalet dışında yat dedi. Hep mi yatacağım yani? 2 gündür yatıyorum, sanırım solum çürüdü. Bu süreç tam olarak nasıl geçecek. Son 30 günümüz kaldı. 🍼🍼
Asyapolat80 Halide_70 1 aydır tuvalet ve yemek dışında yatıyorum ama buna da şükür katlanmak zorundayız😅
Papiiii Halide_70 o hoo bende kanama alani var 17 gundur yatiyorm tolet haric hic kalkmadim😔kafam bile curudu)) ama mecbur
Halide_70 Zeynep0806 yok, çok şükür olmamış. Lekelenmem de vardı. Çok şükür ultrasonda her şey yolunda çıktı.
Halide_70 Asyapolat80 kesinlikle sabretmem lazım. Daha önce de hareketini azalt demişti doktorlar ama tamamen yat dememişlerdi. Gününüzü neyle geçiriyorsunuz? Ben film izliyorum sadece bakalım nasıl geçecek. 😊
Asyapolat80 Halide_70 telefonda bol bol araştırma yapıp psikolojiyi bozup durmadan ebelere soru sorup onları bunaltarak🥲 alıştılar çok şükür artık bana😅
Cute-Mom 8 haftadır yatıyorum ilk günler aynı bende öyleydim sağa dönsem kalça ağrısı sola dönsem kalça ağrısı rahim kısalığım var mecburum yatmaya inşAllah sonu güzel olsunda bunada şükür diyorum şuan 30 haftalığım doğum olana kadarda aynı şekilde dvam edicem yatmaya onlar sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinde biz yatmaktan şikayet edelim sonrasında zaten bu günleri çok arayacağız :))
ikizannesiii Bende 34 haftalik hamileyim 10 gündür yatıyorum doktorum yatmam gerektiğini söyledi Rahim kısalığım var yatmak zorundayım erken dogum yapmamam için. Kolay değil tabiki zor özellikle geceleri uykusuzluk sık idrara çıkma nefes darlığı🤦♀️. Ama bu günlerin geçeceğini kuzularımı kucağıma alacağım günleri düşünerek rahatlatıyorum kendimi ne kadar şükretsem azdır 🤲
Seymmakck Bizde 25 haftalık olduk tam bugün. 2 aydır bende yatıyorum rahim kisaligim var ağrılarım yattığım halde çok siddetleniyor. Buna da şükür bu şekilde olacakmış bizim de hamileligimiz. Kucağımıza sağ salim alalım da inşallah