Cokistersengelerbence kalpatisi_ 🤣🤣hep konuşuyorum bu hafta gel diye de bakalım. Hatta gün verdim 11 Şubat diye🤣
Havva-42 kalpatisi_ eşim aradı beni işte nasıl oldun filan diye ağrım geçti kötüyüm dedim ağrım olsa hastaneye gidecektik bizde bide sabah 6 ya kadar ağrılar girdi girdi çıktı hah bu sefer gidecez dedim hepsinde uzun aralıklarla girdi hemen çıktı😄
kalpatisi_ Deletedmom_7156 belki bana işe yarar diye şey ettim ben 🤭😅😅 bugün bidaha aç nolur nolmaz 😅😅😅
Basak1636 kalpatisi_ ben iş için 41 42. Haftaya kadar beklemek istiyorum . Öğretmenim en azından bu dönemi bitirebileyim diye . Rapor almak sıkıntı vermiyor kimse
kalpatisi_ Basak1636 oo sizin haklı sebebiniz varmış ☹️ İnşallah istediğiniz bi haftada doğumunuzu yaparsınız ❤️
damlaakgn kalpatisi_ bende 37+1 im bi an önce doğsun istiyorum eşime diyorum ins doğar bugünlerde 😂 bana kızdı büssürü deli misin sen daha erken bebek küçüktür bilmem ne sınır ettı benı
kalpatisi_ damlaakgn sende dalgasına deseydin ya bebekler zaten küçük oluyo diye 😅 eşin evlilik çağına gelmesini bekliyo heralde 😅😅😅😅