Ayszl 26 haftalığız ve iki gündür tuvaletimi yaptıktan sonra kasıgım da agrı sızı hissediyorum iki gündür sağ kasıgımda da hafif hafif ağrı oluyor sizce sebebi nedir yaşayan var mı ? 🥲
MerveeD Ayszl Bendede oluyor sürekli enfeksiyon cıktı ılac kullandım ama hala devam dıyor enfeksıyon yokkwnde oluyor 25+4 haftalıgım
Gulerdemr01 Ayszl bende de oluyor o kuzum bebekten dolayı içerde kaslanıyo ya guclenıyo oraya. Baskı yapıyo ben lavabonun onunden ayrılamıyorum sureklı hem vajına bolgesi agryo sızlıyor hemde kasıklarm doktor normal son haftalara doğru dedı
Moco_44 Ayszl ben hamile kalmadan önce oluyordu. Ayıptır söylemesi sanki Vajinam çıkacak gibi ağrıyordu bende de enfeksiyon çıktı.
Ayszl MerveeD anladım kuzum neyse doktor kontrolüme kadar geçmezse doktorumdan ilaç alıyım bende de enfeksiyon görmüştü de ben istememiştim ilacı
Ayszl Gulerdemr01 enfeksiyon görmüştü doktor da ben suyla atarım ilaç kullanmıyım demiştim onda da su içmek aklımın ucuna gelmiyor nasıl içicez bol bol bilmiyorum 🥲
Rabiabuglem3844 Ayszl belki sende enfeksiyon oluşabilir canım bazı hamilelerde idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor ama ilacla geçer varsa eğer doktoruna git