Aysegul_Gunal Prtsi günü annemlere gittim benden 2 gün sonra test yaptırdılar pozitif çıktılar ben gidip test yaptırmadım lakin bende de varmış gibi kendimi izole ettim çok hasta oldum ama ben onlardan önce zaten hastaydım grip mi oldum yoksa virüs mü bilmiyorum. 4 gün ağır hastaydım şimdi gayet iyiyim ama yaptirmalimiydim bilemedim saglik ocağına gittim hamile olduğum için bisey yapamayız ilaç da veremeyiz dedi doktor.
Havva6161 Aysegul_Gunal Bende suan pozitifim bana saglik bakanligindan önerilen covid poliklinigine gidip kan verip baktirmam oldu. Ben hemen gidip bebegimi kontrol etirdim. Bence sende baktir önlem bizden taktir allahtan. ☺️
Zeynep1564 Bir test yapsaydın keşke en azından geçirdim derdin insan korona Olcam diye stres oluyor , Çok öksürük vs var mıydı nasıl geçti, benimde boğaz ağrım vücut ağrım ve halsizlik var şüpheleniyorum 🤦🏻♀️
Aysegul_Gunal Zeynep1564 ya çok Stres yapacaktım biliyorum bide çok zor oldu benim bebeğim tüp bebekle o yüzden gitmedim hiç. belki gribim diye kendi avuttum ilk boğazlarım ağrıdı ikinci gün burnum aktı sabahtan akşama kadar durmadan aktı. 3.gun çok terledim su içerken yemek yerken hiç bisey yapmazken Bile terledim buna benzer şeyler geçirdim ama her gün Duşa girdim bol su ve meyve tükettim. Bebeğimin hareketlerini hissettigim için gitmedim doktora simdi çok iyiyim çok şükür
Aysegul_Gunal Fk2 2 gün önce sağlık ocağına gittim hastayım diye hiç bise vermedi şimdi çok iyiyim ama çok şükür
Aysegul_Gunal Havva6161 bebeğim iyi çok şükür benden sonra test yaptırdılar o yüzden bende yaptırmadım
Aysegul_Gunal Havva6161 sonucun çıkmasından korkuyorum aşılarimi oldum çok şükür simdi iyiyim canm gitsemde artık geçmiştir artık Allah büyük ben doktora gitmeyi seven biri değilim
Havva6161 Aysegul_Gunal cok sükür 🤲 Aynen yaa Bende almanyaya gitim bi haftaligina orda benim ailem corona olmustu Bende sevindim cok sükür Bende bisey yok geldim diye geldikten but hafta sonra düsürdü beni iste ama cok sükür bu halimize 🤲 Iyiz cok sükür rabbime ☺️