gamzeminaaa Kızlar doğumu özelde yaptırmak istiyoruz Allah’tan bir mani çıkmazsa. Buraya tayinımız çıktı (buraları hiç bilmiyorum) bana onereceginiz doktora ihtiyacım var. 😍😍😍😍😍😍😍🤰🤰🤰🤰🤰
Ebru2432 gamzeminaaa merhaba özel maltepe bolge hastanesi de Merve değilde diğer bir doktor var bayan var Nihal selin okyaltirikli col oyi bir doktor ben orda çalıştım zamanında öneririm yani
aysun_4816 Pendik Medical Park Halide Yüksel 🙏 kesinlikle tavsiye ediyorum. Bende uzun araştırmalarım sonucu buldum kendisini.
gamzeminaaa Ebru2432 çok teşekkür ederim ❣️ peki doğumda eşin girmesine izin veriyorlar mı bilginiz var mı?
Tasbebek aysun_4816 ben 15 haftalığım en basından beri bende halide hanıma gidiyorum sanki çok ilgilenmiyor gibi ama hastane yakın olduğu için bırakmak ta istemiyorum zamanla ilgisi artar mı kısa sürüyor muayenelerimiz
aysun_4816 Tasbebek ben ilgili buluyorum telefonla ulaşabiliyorum ama sizin içinize sinmesi çok önemli içinize sinmiyorsa elektriğinizin tutacağı bir doktor araştırmalisiniz biraz daha bekleyebilirsiniz ama 15 hafta çok erken 🙏