donmezzderya 35 haftalığım geçen grip oldum şimdide boğazlarıma indi ciğerlerime indi çok gıdıklanıyor içim arada öksürük geliyor yarında doktor kontrolüm var ne yapcam ben hemen böyle geçirecek ne yapmam lazım 😢 ballı süt nane limon içtim yok yine geçmedi
Poyraz_bebek1 donmezzderya zencefil karabiber bal yakıyor anında kesiyor ama kişiden kişiye değişir yöntemler bende kestikten bir iki saat sonra tekrarlıyor
Poyraz_bebek1 donmezzderya gebelikte olur öyle şeyler ben son dört aydır hiç şaşmaz her ay başı grip geçiriyorum geçen ay domuz gribi oldum canıma tak etti 😂😂
Poyraz_bebek1 donmezzderya doktora gitmen gereksiz gitsende covide atıyor seni orada da pek bisi yapılmıyor
Ferhanferi Bnde nerdeyse 2hafta olacak grıp oldum 1ay ıcerısınde ıkı defa oldum 1.sı covıddık hafıf gectı sukurkı 2.sı dedıgım gbı 2hafta olmusdur nerdeyse daha yeni yeni gecıyo ama hala var balgam var bndede atamyrm doluyo genzım Sankı
donmezzderya Ferhanferi ya benimde doğum yaklaştı korkuyorum ya gariplikten gelirse diye çok korkuyorum geçmedi illet gitmedi ya
donmezzderya Deletedmom2265 doktorum göğüs hastalıkları an görün dedi ama özelden başka randevu yok devlet hastanesinde bende şimdi zencefil zerdeçal aldım ballı kür yapcam mecburen olmadı covid testi olucam temaslı değilim ama içime işledi vücüdüm iyi şükür ama boğazlarımdan indi
donmezzderya Deletedmom2265 bende test verdim bugün akşam üstü crp değerim yüksek çıktı kan testinde daha test sonucu gelmedi korkuyorum bende 😣
donmezzderya Deletedmom2265 negatif çıktı bende gribal enfeksiyon dedi doktorum işte sıcak çaylarla filan suçla süt C vitamini öyle kullanıyorum
Hazelhazel donmezzderya canım taze zencefil al balın içine rendele epeyce bir limonda sık onu her gün sabah aksam ye biraz fazla yapki o içinde iyice ozlessin çok iyi geliyor bende çok hastaydım bunlarla geçirebilmek zorla
donmezzderya Hazelhazel amiiin inşallah seninde çok geçmiş olsun ya iyi bari geçmiş bende üşüttüm ahvalar bir öyle bir böyle bugün 6 gün 2 günde geçen uzadı ilaç kullanılmadığından