Irem2veysel Ayse_masal 51 ama benim bebiş ters suanlik sezeryan olursa daha erken doğum olur sanırım 😍
ESEN_VELI12345 Hanımlar ya geçen gün gittim hastaneye doktor dedi plesana aşağıda dedi onun yukarıya gitmesi gerek yoksa sezaryen olursun dedi ben anlayamadım tam olarak onu takip etmen gerekiyor dedi bunu bilen birisi bana anlatabilirmi
omerveannesi ESEN_VELI12345 plasenta aşağıda yani rahim agzina yakın olunca yolu kapatmış oluyor. Yani bebek önce doğar sonra plasenta gelir normalde. Plasenta aşağıda olunca da bebekten önce plasenta çıkamayacağı için sezaryenle alınır. Takip edilir yakından. Sağlıkla gelsin bebisler 🐣
Nazliklkn ESEN_VELI12345 bende de aynı durum var sezeryan olucam o yüzden. Endişelenmenize gerek yok içiniz ferah olsun. Doktorlar düzenli kontrol ediyorlar zaten
Mucizem_211 ESEN_VELI12345 benim ilk günden beri aşağıda hemde rahime çok yakın 33 haftalık olduk ilişki yasak ağır iş kaldırmak yasak bol bol dinlen haftan erken ise yukarı çıkar o dinlenerek bende sezeryan olacam ama benim ilk günden beri progestan fitil kullanıyorum sana vermedi mi doktor canım q