YmsGEZER Malatya egitim arastirma devlet hastanesine giden takipli gebemiz var mı acaba benm ilk dogum özel hastanede sezeryan oldu fakat baya ağrım oldu ayağa kalkıp normal yürümem 1 ayı buldu neredeyse bu gebeliğim de devlet hastanesini düşünüyorum orda sezeryan olan arkadaşlar var mı hangi hekimin cerrahligi daha iyi veya hastasiyla daha çok ilglenyor
minel44 Bu post bana da yardımcı olacaktır . Bebeğim ters ve bende büyük ihtimalle sezeryan olacağım Amasya da yaşıyorum ama memleketimde doğum yapacağım. Umarım tüm gebeler kolay bir şekilde doğurur
zeynepyuksek1 Bende 38 haftalık hamileyim. Normal doğum düşünüyorum Malatya Park Hospital’da, Dr. Miray Sekkin Eser’e gidiyorum. Doktorum çok iyi ama hastane ile ilgili hiç güzel şeyler duymadım. Malatya’daki Devlet hastanelerinde normal doğum yapan oldu mu?
kubra44 bende eğitim araştırma veya turgut özal da doğum yapmak istiyorum ama hangisi iyi oralarda doğum yapıp memnun kalan var mı merak ediyorum
Emossk Ben ilk doğumum sezeryanla oldu Turgut Özal tıp da bir sorun yaşamadım bunu devlette düşünüyorum Mehmet Murat Altındağ var 10 küsur yıldır Malatya devlet Hastanesi’mde kimsenin şikayetçi olduğunu duymadım ona gidiyorum randevu buldukça