Rvzel Allah aşkına kızlar 28 haftadayim yle birsey görmedim gündüz hiç sıkıntım yok gece deli gibi güpgüp kalbimin sesinden uyuyamıyorum boynum catliyCak neredeyse benim gibi olan var mı
Busra2013 Rvzel normal benımde sola yatamıom resmen kalp atısımı duyuyom 36 haftadayım kalp hızlı atıo nefesım daralıo normal dıomdoktor
Imasleeper Rvzel ben doktora bu çarpıntıyı sordum hipertansiyon yoksa demir eksikliğinden de olur dedi tansiyonum yok şükür ama demir değerim sınırın baya altında çıktı hemen ilaç değiştirdi kan şurubu verdi tek içimlik o günden beri çarpıntı yaşamadım
Narmina95 Busra2013 bendede oluyır canm sola yattığmda kalbimin sesinden uyuyamıyorum rahatsz edyor beni.ama normal diyorlar
Busra2013 Narmina95 vall sımdıde mıde yanmasından uyumuom saga donuncr bebek toplanıo serttlesıo sola donuncr aynı sırt ustu duzgun oluo oda oyle uyuyamıom
MMmerve_ Busra2013 aynı sorun bendede var oturdum resmen hem yanma hem agrı hem bebıs :( napcam bılmıyorum karnım su dolu bı yatak gıbı calkalanıyo:(