gulsaherol Kızlar, kayseride özelde doğum yapacaklar fiyatlar ne kadar acaba fiyat alan varsa yazabilir mi?
Duygu388 gulsaherol canm system hospitala gidiyorm başından beri 5300 tl olmş doğumuma 2 ay var bnm biz mart ayının başında ödicez işte kaygımız kalmasın diye doktora göre değişmiyor ama bu sabit fiyat içinde tatlı tuzlu ikramlıklar lohusa şerbeti hastanede kaldığın sürece çocuk muanesi ücretsiz ve emzirme eğitimi ayrıca kapı çelengi isim çelengide hediye
CS0932 gulsaherol Acıbademde 3 paket var. 12.500 17.000 20.000 şeklinde. Epidural olursa bunlara ek +1500 TL ve covid testi +250 TL (dışarıda da olabilirsiniz dendi)
Aysenuraky Özel erciyes hastanesi Zerrin Avula gidiyorum. Doğum ücreti 5 bin. Çocuğun muayenesi, 1 gecelik yatuş ücreti, bebek çantası, lohusa şerbeti vs gibi şeyler içine dahil.
Fdan01 Aysenuraky normal dogum mu? Sezeryanda fark var mi? Bende rakip turana gidiyorum ayni hastanede arada baya fark varmis ucrette.
Aysenuraky Fdan01 zerrin hanımı ben bıraktım. Memnun kalmadım. Çünkü daha 23.haftadayken genetik rahatsızlığım sebebi ile ağzını sezaryandan açtı. O hafta covide yakalandım. Pıhtılaşma değerim yükske çıkınca başından savar gibi fakülteye yönlendirdi. Yaklaşımı hiç hoşuma gitmedi. Şimdi 35.haftamdayım. Şuan ki doktorum Nagihan hanım normal doğuma gayet elverişli olduğumu söylüyor. O zaman özel erciyese fiyat sorduğumda ikisi arasında fark yok dendi.