Glsh14 Henuz 21 haftalik hamileyim ama artik gece 4 ten once uyuyamiyorum sut iciyorum flaan hic etki etmiyor.uyuyamadikça bacaklarimda tonlarca yuk varmis hissi olusuyor.doktora soylesem bitkisel bi surup vermez mi uyumak icin
Glsh14 goldumsu Ben en basindan beri boyleyim.gecen aya kadar 2 de uyuyordum ona raziydim ama 4-5 cok kotu oluyor sonra butun gun gozumu acamiyorum gunlerim nasil geciyor anlamiyorum bu yuzden.sabahta 6 da kalkip kontrole gitcem bu sekilde
Glsh14 2bebekannesi_ ben acikmiyorumda bi derdimde yok sebepsizce uyuyamiyorum😂amin tbbikide Allah baska dert vermesin saglikla kavusalim yeter ki🙏😊
Havva-42 Glsh14 saat 2 den beri ayaktayım 38 haftalık hamileyim tam uyuyacağım bu sefer sancılar mide yanması başlıyor 😵💫😵💫😵💫
Yaseminf Ben de her gece 4 gibi uyanıyorum öyle bir acıkıyorum ki anlatamam galeta ve peynir yiyorum sonra 7 buçuk gibi uyuyorum geriye
Yelizzzz34_ Yaseminf bende böyleyim maalesef 👀 gözümü açtığım gibi çikolata yemem lazım diyorum 😂 nolucak bu haller ya mahvolduk
omerveannesi Yaseminf ben de hep 3te uyanıyorum çikolata falan yiyip sabaha doğru uyuyorum 🤭 son 3. Bakalım ondan sonra da bebisle uyuyamicaz ama hiç olmazsa bedenen rahat olucam diyorum yani inşallah 🤲🏼🤍
Deletedmom623737 Glsh14 Benimde öyle senin haftalarında başkadı 36 haftadayım hala devam ediyor ne sağda rahatım ne solda günde 3 4 saat uykuyla duruyorum doktor bana vermişti bi şurup bi işe yaramadı
Glsh14 Deletedmom623737 dogurana kadar uykusuzluga devam o zaman.bebisler doguncada ayni devam alisicaz artik uykusuzluga😊😊
Glsh14 Deletedmom623737 Yaa evet oyle olcak ben uyucam gece sen bebek bakcaksin birazda sen alis uyumamaya de 😂😂
Ege25 Glsh14 Canım seni çok iyi anlıyorum bide içtigin ilaçları dene saatlerini geçe bırakma 6dan sonra hiçbiri kalmamış olsun 😢
Glsh14 Ege25 genelde aksam yemeginden once hepsi bitmis oluyor zaten ama pek bi ise yaramiyor sanirim bnde😢