oblomov Kızlar 28 haftalık hamileyim ve kızımıza İlay Vera ismini koymayı düşünüyoruz, sizce nasıl lütfen fikrinizi belirtin 🧡 İlay ülkenin en güzeli, Vera ise hata ve günahtan kaçınan dürüst kimse demek 🐥
Sinoooom oblomov ikiside çok güzel ama Vera daha hoş geldi 🥰 bilmiyorum ama bebeğe iki isim yerine tek daha mantıklı geliyor büyüdüğü zamanda bir isim kullanıyor bu benim fikrim tabiki ☺️
Zeyyyn oblomov bence çok güzel ağır da gelmedi bana bende çok farklı olsada bizde zit taktık ama söyleye söyleye alıştık isme herkes zor dıyo ama bize kolay çok hoşuma gitti benim
tugbaacng oblomov İlay güzel ama Vera’yı pek beğenmedim açıkçası değişik olsun diye böyle alışılmadık isimler pek hoşuma gitmiyor 🤗
uckedibirbebek İki isim de çok güzel. Ama birlikte çok bağımsız geldi. Okuması biraz zor. Onun dışında iki isim de çok güzel. Adıyla yaşasın inşallah 🥰
oblomov Sinoooom Evet çok haklısınız bende tek isimden yanayım fakat ikisi arasında bir seçim yapamıyorum sanki birini koyup diğerini koymayınca içimde kalacakmış gibi hissediyorum 😏 ne zormuş bu isim meselesi 😅😅
oblomov Zeyyyn artık hastane çıkışı, kapı susunu yapmayı düşünüyorum biraz onun içinde aceleci davranıyorum zaman çabuk geçiyor pişman olmakta istemiyorum açıkçası çoook teşekkür ederim yorumunuz için 🧡🌸
Sinoooom oblomov yeğenlerimin de isimleri nerdeyse hep iki tane ama anneleri bir isimle çağırınca herkes onu söylüyor ona alışıyor eğer bebeğinizin isminizi kendiniz koyacaksınız bence kafasınız da belirleyin net bir tane 🥰 Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin İnşALLAH 🙏🏻 ☺️
oblomov tugbaacng Evet çevremizde de tuhaf karşılayanlar oldu o yüzden de kararsızız aslında 😅 çok sağ olun yorumunuz için 🙏