Ntcrhn Kızlar 36+2 haftalık hamileyim bi erkek çocuğu bekliyoruz inşallah ve dün sancılarım olduğu için nstye hastaneye gittik ama bi parmak açılmam olduğunu soyledi ebe ve nst de sanci gözüküyo böyle olup doğum yapan var mu bebeğin kilosu şuan 2750 gr normal doğum istiyorum sizce nasıl bi süreç beni bekliyor doktor 5 günlük tedavi verdi 37 de gelirse sıkıntı yok o zamana kadar yeter ki gelmesin en iyi kuvez anne karnı dedi kafamda deli sorular korkular 🙄
Defne0904 Ntcrhn canım 35+1 idi benim 3 cm açılma vardı 1 gün öncesi 2 cm idi ve 5 gün öncesi 1 cmdi... 1 haftada doguma girdim epiduralle normal doğum yaptım işte 4 gün oldu bebeğim küvezde kavuşamadik cigerleri gelismemis
58Vildan canım daha doğsada kilosu yerinde maşallah birley olmaz Allahın izniyle Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin 💕
Ntcrhn 58Vildan canm benim Allah razı olsun inşallah rabbim herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin ins
Ntcrhn Defne0904 Ayy bak buna çok sevindim kavuşamadım deyince allahım diyorum normalde 29 dan öncesi tehlikeli diye biliyorum canım inan rabbim şifa verecektir insallah sağ salim kavuşursunuz birbirinize