Kbrmoms_ Kızlar benım son adet tarihim 15 kasım tam 12 haftaluk olduk yarın hem ikili test hem kontrolum var bu haftada öğrenen oldumu
tomrisinannesii Kbrmoms_ canım benimde son adet tarihi 28 kasım. Doktorumuz ay sonunda belli olur dedi. Ama okuduğum yazılarda (ne kadar doğru olur bilmiyorum) vajinal ultrasonda belli olur diyor. Normal ultrason için bi kaç hafta daha beklemek gerekiyormuş
2bebe1gebe Kbrmoms_ geçen hafta tam 12. Haftamda gittim poxisyon uygun değildi göremedi çok uğraştı çıkıntı göremiyorum kız olabilir ama pozisyon olmadığı için bidahakine artık dedi doktorum bundan öncekş 2 gebeliğimide 12de öğrenmiştim
ipekci_G Kbrmoms_ bnm De bugün kontrolüm vardi 11+4um doktorum tahminen gelişim olarak kıza benziyor dedi
Merve-bulut @Kbrmoms_ benim son adetim 6 kasımdı bende ikili test için gitmiştim kız demişti ama kesin olarak kız demedi 16.haftada kesin cinsiyet söylüyolar 🥰💖
serapillik Son adetim 5 kasım 13.haftadayız cuma günü gittim kontrole ama o bölgeye kordon geldiği için göstermedi 🥲 ikili testte %80 belli olur dedi ama bakalım bu hafta içinde yaptırıcam bende
NilsuGunay Sat 2 kasımdı ikili tarama da öğrenemedim bacakları kapalıydı fakat 14 ünde kontrol var gösterirse doktorumuz da bakarsa cinsiyetine belli olur inşallah uygun pozisyonda ise
Dilayy @Kbrmoms_ Benim Sat 24 Kasım bende henüz gitmedim doktora şuan korona olmuşum karantinadayim inşallah haftaya giderim kizlar bide ikili tarama testi kac haftaya kadar yapilabiliyor ac mi yaptirman lazim yoksa tok mu biliyor musunuz?