Bendiyebiri Elif ismini fetva olarak bilmiyorum ama anlamı hani elif gibi dimdik olmak gibi düşünürsek biraz tehlikeli elifi tercih etmeyin demişlerdi çünkü hani derler ya rabbine karşı vav gibi eğik ol gibisinden ozaman elif olunca belki manevi açıdanda daha dik olabilir tamamen manevi olarak söylüyorum sert mizaç açısından mesela kübra ismi gibi kübra büyük demek koymayın diyolar belki kibir zuhur eder kişide büyüklük tesir eder isimler tesir ediyor çünkü çocuğa hepimize gerçi yada imtihanı büyük olur herşeyi büyük yaşar derler kübrada elifte o şekilde elif koyunca dimdik ol demek bence ama bizim herzaman dik duramayız rabbimizin emirlerine karşı eğik olmamız gerek ☺️Benim düşüncem söylediğim kimisine çok ince gelebilir elif islami bir isimmiş gibide gelebilir belkide öyledir ama düşüncemi söylemek istedim ama zeynepler ağır başlı anlayışlı olur halim selim olur ben hiç hoppa bi zeynep görmedim dik başlı 😂 bence zeynebi tercih edin siz bilirsiniz en güzel kararı vericek olan sizsiniz ❤️