charlottececi Elcn 5+3 te gittim ben 3+1 de öğrendim hamile olduğumu 1 kere beta baktirdim 60 cikmisti. Sonra da hic baktirmadim direk doktora gittim ve iki kese 2 bebek 2 kalp atisi gorduk. Şok olmustuk 😁 Follatro folik asitten cok cok memnun aldim soylemeden edemeyecegim ayrıca 😁
Deletedmom547899 4+6 da keseyi gördüm.7.haftada kalp atışını.Ama 7.haftadan sonra gitmek daha mantıklı geliyor.Keseyi görup günlerce kalp atışıni duymak için beklemek çok yıpratıcı bir durum.Bekleyebilirseniz 7den sonra gitmenizi tavsiye ederim:)
MerveEbru Deletedmom547899 gebelik öncesi folik asit kullanımı da önemli planlı gebelikte öncesinde başlanıyor folik asite o yüzden öğrenir öğrenmez doktora gidip başlamak bebek için en doğru olanı
Babynative Deletedmom547899 ayyy aynı desemmmm ben de 4+4 haftalikken gittim doktor 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi hala bekliyoruz heyecanla yaaa bor türlü geçmiyor günler
Deletedmom547899 MerveEbru evet haklısınız bu konuda.Ben gebelik öncesinde öğrendiğimde de folik asit kullanıyordum.En doğru olanı öğrenir öğrenmez kullanmaya başlamak.
Deletedmom547899 Elcn bu konuda hiç bir bilgim yok.Belli bir rahatsızlığıniz varsa aksatmadan erken doktora gitmeniz sağlığınız açısından daha iyi olur.Neyin kaşıntıyı tetikleyecegini bilemeyiz.🤗
Anneadayi89 Folik asiti kendinizde eczaneden alabilirsiniz doktorun yazmasi gerekmiyor yani bekleyebilirsiniz isterseniz kontrol icin
Deletedmom547899 Babynative bende çok heyecan yapmıştım gün saymistim.Sagsalim duyun inşallah kalbini🌼
Elcn Babynative heyecanla bekliyorum bende 4+5 olduk doktorla görüştüm persembe tekrar kan ver dedi verip yükselme varsa zaten 6 haftalıkken giderim diye düşünüyorum