Rumeysaasgin Kızlar kolye küpe yüzük herseyi çıkarmamızı istiyorlar bunun sebebini soran yada bilen var mı neden acaba ne zararı var ki ben mesela küpemi çok seviyorum ve hiç çıkarmıyorum normalde ama doğumda zorla çıkar diyorlar sinir bozucu bence
Merveonay Rumeysaasgin sadece doğuma has değil canım bütün ameliyatlarda çıkarttırıyorlar o bildiğim kadarıyla narkozdan dolayı kayıp vs sıkıntı yaşanmasın diye önceden aileye teslim ediyorlar diye biliyorum birde kıyafetsiz takısız anadan ürüyan giriyorsun her ameliyata bir vefat vs durumları içinde olabilir birde orada cihazlara herhangi bir yansıması olmasın diye metal eşya bırakmıyorlar
Denizyildizi1 Rumeysaasgin Ben ojeyi de çıkarttırıyorlar diye duymuştum eğer ameliyatta bir şey ters giderse ilk tırnaklar morarmaya başlıyormuş öyle duymuştum doğruluk payını bilemem
Oznurkk Rumeysaasgin Allah korusun bir sıkıntı olursa cihaza felan bağlamak gerekirse cihazlar metalleri çekiyor onun için her ameliyatta vs tamamen boş giriyorsun
Rbtnc Rumeysaasgin ameliyat hane izole alan olduğu için ve değerli eşyalar sen baygınken kaybolup çalınma durumuna ve çoğu ameliyatta entübe yapılıp bilezik tarzı şeylerin yüzü çizip göze falan zarar vermesin diye ki zaten makyaj ve oje bile istenmez izole yediye sadece alt iç çamaşırı olur o yüzden size önlük verililr enfeksiyona yol açmamak için daha çok sebepleri de var bunlar yeterlidir umarım 😉