busefdnc Önerilerinize çok ihtiyacım var 🐣 Soğuk aldım burun tıkanıklığı büyük ölçüde var nasıl başa çıkabilirim 🥺
zehraglbhr busefdnc suyu kaynat ve buharına tut yüzünü canım burun tıkanıklığı varsa açılacaktır biraz da vikis koy suyun içine o seni rahatlatacaktır
Beybiannesi busefdnc Valla 1 haftayı geçkin yaşadım su burun tıkanıklığını illet bişey. Açmak için bir sürü şey yaptim tuzlu su falan çektim kar etmedi şimdi daha hala var eskisi kadar olmasada
busefdnc zehraglbhr eşimde buhar üzerine havluyla kapat dedi o biraz iyi geldi galiba Teşekkür ederim ☺️
ayseenur Udi hindi yağı tavsiye ederim her hastalığa iyi geliyor, burnunuza damlatın bir damla anında açıyor, boğaz ağrısına da iyi geliyor
Tospikkkk Vikis koy aşkım suyun içine petek varsa üstüne koy yoksa sobanın üstüne koy odaya yayılsın rahatlarsın bende aynı durumdayım
GamzeTokay Bol bol portakal limon greyfurt yedim ve eczaneden burun spreyi almıştı eşim onu kullandım ve rahatlıkla atlattım
Seyda5454 Geçmiyor aylar oldu bu gidişle doğurana kadarda geçmicek ne yapsam fayda etmedi sprey kullanmaya mecbur kaldım 🤷♀️
busefdnc Seyda5454 biraz önce denedim baya iyi geldi yarım su bardağı suya sirke tuz karıştır burnuna spreyle sık biraz geçtikten sonra kaynayan suya yüzünü tut havluylada iyice kapat dayanabildiğin kadar dayan baya iyi geldi bana☺️🥺
Nuur415 Bende haftalarca çektim maalesef doktorum boğaz ve burun spreyi yazmıştı ama hamilelikle kullanılanların etkisi çok düşük hiç işe yaramamıştı 😢 umarım çabuk atlatabilirsin sıcak su buharını dene geçmiş olsun 🙏