Bebegim21 Kizlar aşırı kalça ağrım var sağ kısım yani tutuk şuan basagima belime vuruyor zaten iki aydır vardı ama bu aralar daha da sıklaştı .nedir acaba
Glsh14 Bebegim21 Benimde en basindan beri sag kalçamda oyle bi agri aci olur ki ayagimi kaldirip basamam yuruyemiyorum bile.ama bu genelde biraz fazla yurusem yada ayakta cok kaldigim zmaanlarda oluyor.21 haftalik oldum hala yuruyuse baslayamadik bu yuzden
MerveEbru Bebegim21 benimde öyle oluyo egzersiz mi yapsan canım bide bol bol süt iç dinlen masaj yaptır kendine kaç haftalıksın?
funnymummy Bebegim21 benimde sağ tarafta bel kalça arası saçma bir ağrı var sadece böyle ani harekette oluyor neden olduğunu anlamadım 2 gündür var salı günü doktor randevum var o zaman soracağım 12 haftalık yazarım size de
Bebegim21 Glsh14 ay aynen bak yürüyüş yapmak istiyorum ama nasıl yapayım kalcam kırık gibi sanki oynamış yerinden kaymış gibi ağrıyor şuan uyuyamiyorim
Bebegim21 Glsh14 aynı durumu yaşayan anlat beni sağolun bende acaba düşük mü Felak şuan 13.haftadayim yarın doktora diyeyim size doktor yazmadı mi ilaç bisry
Glsh14 Bebegim21 normal bi durum aslinda bircok hamilede oluyor doktorumda oyle dedi.ekstra magnezyum hapi iciyorum en basindan beri baska bi ilaci yok.genelde mumkun oldugunca dinleniyorum o yuzden surekli sıkıntı yasamiyorum bu konuyla ilgili
Bebegim21 Glsh14 bu arada cinsiyet kız mı acaba benim de kiz dıe mi ağrıyor böyle oğlumda hiç olmamistu
Bebegim21 Glsh14 birde ev işi hafif yani ne uapuorum ki hafta sonu eşe çocuğa yetisnekten anca bu bile böyle ağrı yapıyorsa işimiz var valla kopuyor
Glsh14 Bebegim21 Evet bebegimin cinsiyeti kiz.cinsiyetle alakasi var mi bilmiyorum.ama oglun ilk bebeginse daha cok dinlenme firsatin vardi belkide o yuzden olmamistir
Glsh14 Bebegim21 Valla bende yaptigim ev islerini minimuma indirdim esim yapiyor yardimci oluyor. cok kotu bir acisi var cunku o da halimi goruyor.sizin bide bebis var daha zor canim
funnymummy Bebegim21 böyle eğilip kalkarken felan çok ağrıyor benim tarifi yok aynen karnımı da kontrol ettim onda da mesela sağ tarafım daha sert geliyor anlamadım solum daha yumuşak